Yogalärare & Hälsoinspiratör

Tänker du en sak, säger en annan och gör en tredje?

Då är du inte ensam. Med yoga, meditation och coachande samtal hjälper Mikael, dig att hitta fokus, bli mer autentisk och linjerad som person.

Yogalärare i medicinsk- och kundaliniyoga

Mikael har använt yogan i mer än 25 år som ett instrument till ett friskare och lugnare liv. Mikael driver och är grundaren till wellnessvillan Ashram Villa Sunshine och samt grundare och tidigare ägare av Villa Sunlight, båda husen ligger i Sitges utanför Barcelona. Där Mikael undervisar gästerna i yoga och organiserar skräddarsydda rekreationsretreats. Mikael är internationellt certifierad Yoga- och Meditations-lärare i Kundaliniyoga och Medicinskyoga, registrerad hos Yoga Alliance – RYS 200. Utbildningen genomfördes på Kundaliniyoga Akademin i Stockholm. Läs mer om Mikaels yogaresa om hur yogan kom in i hans liv och blev en betydelsefull byggkloss i hans utveckling för kropp och själ.

Mikael har utvecklat en egen yogateknik som han kallar Feel Good Yoga, som bygger på klassisk kundalini- hatha- och medicinskyoga. Sköna och enkla, effektiva övningar för kropp och själ. Yogan är stressreducerande, den stärker kroppen och den mentala styrkan. Kroppen får dessutom möjlighet till återhämtning och avspänning. I Feel Good Yoga används övningar för kropp, andning, mental träning, röst och klang. Upplevelsen stärker och skapar utrymme för att hitta din fulla potential och kraft.

AKTUELLT SOMMAREN & HÖSTEN 2019:

Jag sköna sommarklasser med Feel Good Yoga och flertalet härliga hälsoresor och Solljusretreats på Ashram Villa Sunshine, mer info www.ashramvillasunshine.com/pa-gang/ i samarbete med Yoga För Dig-Din länk till den skandinaviska yogacommunityn www.yogafordig.nu

  • Solljusretreat med skön, meditativ yoga, läkande Medelhavsmat och underbart boende, 
  • Grynkvarnsparken alla tis, ons och torsdagar mellan den 2/7-8/8, kl 9-10. https://www.facebook.com/events/634697197006237/
  • Skarpnäcks koloniområde/Dansbanan, varje söndag mellan den 23/6-11/8 kl 9-10. Fri entré

Om yogan: Feel Good Yoga är en skonsam yogaform som passar de flesta, gammal, som ung – även för den som är ovan och otränad. Yogapassen är enkla och dynamiska utgår från medicinsk- och kundaliniyoga. Effekten av yogan leder ofta till en mjukare, rörligare kropp, samt ett lugnare sinne och ett större välbefinnande. Varmt välkommen att prova!

Gilla Mikael Facebooksida och följ hans LIVE sändningar och hälsotips direkt via livesändningar på hans Facebook-sida;  så följer med på härliga energifyllda pass, som ger en effektiv ”må bra träning” för kroppen och en härlig dusch för tankarna. Enkelt uppbyggda övningar för andning och kropp som passar alla, även den mest ovane, välkommen in och prova.

Kost- och hälsocoach, samt stress- och avspänningspedagog

Mikael är diplomerad Holistisk kost- och hälsocoach och sedan tidigare är Mikael utbildad till stress- och avspänningspedagog med kognitiv inriktning. Mikael hjälper och inspirerar dig i livsstilsförändringar. Med ett holistiskt perspektiv arbetar han med helheten och effektiva och evidensbaserade metoder erbjuder Mikael det som fungerar för just dig och dina förutsättningar. Mikaels arbete är att kartlägga, ge kontinuerligt stöd, vara bollplank och stärka den egna motivationen till att förverkliga målbilden. Vägledning, som är personligt utformad och som väl behövs när du önskar förändra dina beteenden och invanda mönster.

Mikael erbjuder individuella klientsamtal och arbetar även mot företag som förstår vikten att ha en personal som mår bra – Med en glad och motiverad personal blir sjukfrånvaron lägre och därför även kostnadseffektiv i slutändan. Mikaels gedigna arbetslivserfarenhet och kunskaper ger ett brett spektra av användbara verktyg för ökat välbefinnande.

Välkommen att boka ett första klientsamtal eller ett yoga/meditationsklass helt kostnadsfritt.

Boka samtal för stresshantering, yogaklass, eller hälsoinspirerande föreläsning

  • Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • T.ex. prova-på-yoga för arbetsplatsen, enskild yoga i rehabsyfte etc. Ej obligatoriskt fält.