Yogalärare & Hälsoinspiratör

Tänker du en sak, säger en annan och gör en tredje?

Då är du inte ensam. Med yoga, meditation och coachande samtal hjälper Mikael, dig att hitta fokus, bli mer autentisk och linjerad som person.

Yogalärare i medicinsk- och kundaliniyoga

Mikael har använt yogan i mer än 25 år som ett instrument till ett friskare och lugnare liv. Mikael är grundare av wellnessvillan Villa Sunlight och Villa Sunshine i Sitges utanför Barcelona. Där har Mikael undervisat gästerna i yoga och organiserat skräddarsydda rekreationsretreats. Mikael är internationellt certifierad Yoga- och Meditations-lärare i Kundaliniyoga och Medicinskyoga, registrerad hos Yoga Alliance – RYS 200. Utbildningen genomfördes på Kundaliniyoga Akademin i Stockholm. Läs mer om Mikaels yogaresa om hur yogan kom in i hans liv och blev en betydelsefull byggkloss i hans utveckling för kropp och själ.

Mikael har utveckat en egen yogateknik som han kallar Feel Good Yoga, som bygger på klassisk kundalini- hatha- och medicinskyoga. Sköna och enkla, effektiva övningar för kropp och själ. Yogan är stressreducerande, den stärker kroppen och den mentala strykan. Kroppen får dessutom möjlighet till återhämtning och avspänning. I Feel Good Yoga används övningar för kropp, andning, mental träning, röst och klang. Upplevelsen stärker och skapar utrymme för att hitta din fulla potential och kraft.

AKTUELLT Hösten 2018:

Jag sköna håller klasser runt hela Stockholm från oktober 2018, kolla in på https://feelgoodyoga.bokadirekt.se

  • Yoga för modiga män, stela killar och sega gubbar
  • Yoga med fokus & flow, röst och klang
  • Pensionärsyoga, skön energigivande träning med medicinsk yoga

Om yogan: Feel Good Yoga är en skonsam yogaform som passar de flesta, gammal, som ung – även för den som är ovan och otränad. Yogapassen är enkla och dynamiska utgår från medicinsk- och kundaliniyoga. Effekten av yogan leder ofta till en mjukare, rörligare kropp, samt ett lugnare sinne och ett större välbefinnande. Varmt välkommen att prova!

LUNCHYOGA tis, ons och torsdagar kl 11.45 – 12.00, Häng med kort enrgifylla 15 minuters pass var du än befinner dig! Mikael bjuder sin sköna träning via livesändningar på hans Facebook-sida; Gilla sidan, så följer med på härliga energifyllda pass, som ger en effektiv ”må bra träning” för kroppen och en härlig dusch för tankarna. Enkelt uppbyggda övningar för andning och kropp som passar alla, även den mest ovane, välkommen in och prova.

Kost- och hälsocoach, samt stress- och avspänningspedagog

Alldeles nyligen blev Mikael diplomerad kost- och hälsocoach sen tidigare är Mikael utbildad till stress- och avspänningspedagog med kognitiv inriktning. Mikael hjälper och inspirerar dig i livstilsförändringar. Med effektiva och evidensbaserade metoder erbjuder Mikael det som fungerar för just dig och dina förutsättningar. Mikaels arbete är att kartlägga, ge kontinuerligt stöd, vara bollplank och stärka den egna motivationen till att förverkliga målbilden. Vägledning, som är personligt utformad och som väl behövs när du önskar förändra dina beteenden och invanda mönster.

Mikael erbjuder individuella klientsamtal och arbetar även mot företag som förstår vikten att ha en personal som mår bra – Med en glad och motiverad personal blir sjukfrånvaron lägre och därför även kostnadseffektiv i slutändan. Mikaels gedigna arbetslivserfarenhet och kunskaper ger ett brett spektra av användbara verktyg för ökat välbefinnande.

Välkommen att boka ett första klientsamtal eller ett yoga/meditationsklass helt kostnadsfritt.

Boka samtal för stresshantering, yogaklass, eller hälsoinspirerande föreläsning

  • T.ex. prova-på-yoga för arbetsplatsen, enskild yoga i rehabsyfte etc. Ej obligatoriskt fält.

Läs som pdf: Mikael_Reuterberg_GP_2009